Korszerű konyhatechnika akkreditált képzés

A képzés célja

A képzés célja olyan szakemberek képzése, akik speciális szakmai ismereteik birtokában képesek a XXI. századi konyhaművészeti és gasztronómiai speciális igényeknek megfelelő étrendek összeállítására és az ételek elkészítésére.

A program célcsoportja

Szakács, pincér, konyhalány, mixer végezettséggel rendelkező dolgozók, akik bővíteni illetve frissíteni szeretnék a korábban elsajátított tudásukat.

A Képzés területei

  • Étlap átszervezése, újratervezése
  • Az étlapon lévő ételek elkészítése
  • Új ételek elkészítése
  • Tálalási tanácsok
  • Liszt-, tej érzékeny vendégek kezelése
  • Italok ajánlása (alkoholos)
  • Koktélok elkészítése
  • Kommunikáció a vendéggel
  • Vendégkörbővítés
  • Gazdálkodási ismeretek
  • Rendezvények szervezés
  • Munkafolyamatok szervezése, tervezése
  • Marketing tevékenység

A cél ezen területen folyamatosan felmerülő problémákat megtalálni és megoldást nyújtani rá. A képzésben részt vevők sok hasznos információt kapnak a szakmáról; a vendéglátóipari egység pedig felfrissül.

A program moduljai

  • Ételkészítési ismeretek
  • Gasztroenterológiai ismeretek
  • Eltarthatósági ismeretek
  • Kiszolgálási ismeretek
  • Italkészítési ismeretek
  • A konyha kialakítása
  • Gazdálkodási ismeretek
  • Eladást technika,kommunikáció,etikett
  • Első segélynyújtási ismeretek
  • HACCP rendszer
  • VPOP rendszer

A képzésben résztvevő hallgatók elégedettségüket fejezték ki, a képzések jó hangulatban teltek és sokat tanultunk egymástól. Hazánk kiváló szakemberei (chef, grill világbajnok, stb..) emelik a képzés színvonalát.